! المقادير القاعدة من البسكوت و تتطلب باكتة كبيرة بسكوت مارى مطحون معلقتين سكر معلقتين زبدة سايحة الحشوةاو الطبقة العلوية 1 كيلو زبادى معلق مصفى فى شاشة لمدة 24 ساعة عشان يفصل عنه الميه 250 مللى كريمة لبانى او كريم تشيز (جبنة بالقشطة خالية من الملح) 4 او 5 معالق سكر ورقة جيلاتين مدوبة فى 1/4 كوب ماء او اقل 200 جرام فراولة و شيلى منهم كام واحدة عشان التزين الطريقة قاعدة البسكوت اضربى البسكوت مع السكر فى الكبة و معاهم الزبدة افرديها فى قالب الكيكة و اضغطى عليهم عشان يتكبسوا كويس دخليها التلاجة 30 دقيقة الحشوة اضربى الزبادى المصفى مع الفراولة مع السكر مع الجيلاتين المدوب فى الماء اضربى الكريمة اللبانى لغاية لما تنفش و اخلطيها مع خليط الزبادى و الفراولة بدون ماتطلعى الهوا منها يعنى بالراحة مش بالجامد طلعى القاعدة المعمولة من البسكوت من التلاجة و صبى الخليط عليها و خليها فى التلاجة تجمد لمدة 5 ساعات على الأقل ... ممكن تزينيها بالفراولة و تكون مقطعة شرائح |